decoupage
Bine ai venit !

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru, sau sa va alaturati comunitatii noastre folosind optiunea de inregistrare.

Decoupage forum creativ este un portal de discutii dedicat iubitorilor de decoupage si nu numai.
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce decoram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dumneavoastra.
Veti mai gasi concursuri, seminarii de decoupage cat si provocari in lumea decoupage-ului.

Cu drag, echipa Decoupage forum creativ !
decoupage
Bine ai venit !

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru, sau sa va alaturati comunitatii noastre folosind optiunea de inregistrare.

Decoupage forum creativ este un portal de discutii dedicat iubitorilor de decoupage si nu numai.
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce decoram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dumneavoastra.
Veti mai gasi concursuri, seminarii de decoupage cat si provocari in lumea decoupage-ului.

Cu drag, echipa Decoupage forum creativ !
decoupage
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  GalerieGalerie  ConectareConectare  
Te asteptam si pe tine la seminariile de decoupage
Ultimele subiecte
» Sa invatam impreuna decoupage Cap. II
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Iul 28, 2016 3:04 am Scris de annacreatza21

» Targ Handmade si Design 21-22 Mai 2016
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Mai 04, 2016 10:14 am Scris de mirela123

» Sunt incepatoare ce imi trebuie ?
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Sam Dec 05, 2015 5:44 am Scris de Artadar

» Hai sa facem cunostinta
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Noi 12, 2015 2:54 am Scris de Ioana Chis

» Proces lacuire
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Noi 05, 2015 8:28 pm Scris de tynatwine

» Servus !
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Oct 11, 2015 9:34 pm Scris de Artadar

» Targ handmade 26-27 Septembrie 2015
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Sept 09, 2015 3:47 am Scris de mirela123

» Targ handmade si design 25-26 Iulie 2015
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mar Iun 30, 2015 6:13 am Scris de mirela123

» Carcoteli la o cafea - Cap. VI
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Iun 21, 2015 9:14 am Scris de Artadar

» Inscrieri Targ handmade 16-17 Mai 2015
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Lun Apr 27, 2015 5:58 am Scris de craftart

» minim 5% reducere pentru membrii forumului :)
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Sam Mar 21, 2015 7:51 am Scris de rusuroxana

» Targ handmade Florii si Paste 4-5 Aprilie 2015
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Mar 19, 2015 5:43 am Scris de mirela123

» Ma bucur ca existati!
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Feb 19, 2015 9:53 am Scris de Rux

» va rog sa ma ajutati cu un sfat
Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mar Feb 10, 2015 10:38 pm Scris de Irinaaa

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Translate

Decoupage pe Facebook
Parteneri

Tinker coloreaza lumea

Art & Hobby-Creativ

Tinker coloreaza lumea

Distribuiţi | 

Targuri handmade

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Targuri handmade - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 12:42 am

Miky...am discutat cu Aniela...a zis ca e posibil sa vina ea

cu mine si colega, nu se poate din lipsa de spatiu....avem fff multa marfa si la sugestia ei si a Anielei nu avem cum sa ne "unim" 3 pers.

sper sa nu te superi, dar chiar n-am cum....azi ma duc sa-mi iau etajera si din ce-am vazut la Aniela, o sa o ocup in proportie de 100 % ...in conditiile astea ce pot face ?
sa-mi las eu o parte din marfa acasa, pt a avea loc si pt a ta ( nu prea ma lasa inima) ? sa-ti iau bani pe partea ta,dar produsele sa le tin acasa ( nu am un astfel de caracter ) ?

daca spatiul de prezentare ar fi fost mai mare, cu siguranta altfel ar fi stat lucrurile, in sensul ca ne-am fi luat fiecare cate o etajera si era totul super ok...dar spatiul e ffff mic, asa cum am mai zis de atatea ori

spune-mi tu o solutie care merge sa o pun in practica si eu o pun...sincer....

sper din tot sufletul sa nu te superi...dar nu stiu cum sa fac
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

Data de inscriere : 31/12/2010
Varsta : 43
Localizare : Braila
feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 12:46 am

pai cate suntem in total?
Sus In jos
http://onlyoneart.com/
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 12:47 am

pai 4 ( daca se baga si Aniela ) ...si eu ii propusesem ei sa te "agate" pe tine cu ea...si sa fim 2 cu 2

Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 12:50 am

pai asa am inteles eu. ramane sa astept sa vad ce zice aniela
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 12:52 am

bun

pulseaza sa o convingi sa mearga ....eu i-am asigurat spatele cand are nevoie pt eliberare fiziologica , numai , numai s-o conving sa mearga tavalie
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 1:06 am

aniela vrei sa mergi la targ? ma refer sa ne grupam noi. ramane sa discutam? eu acum trebuie sa ies, am putina treaba si intru un pic mai tarziu. vorbim atunci? :sLo_valentine2:
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 01, 2011 4:20 am

da, vorbim, iti trimit eu mesaj cu nr de telefon
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Lun Iun 06, 2011 1:56 am

fetele v-ati pregatit pentru targ ? eu mai lucrez la 3 casete bucurie
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Lun Iun 06, 2011 2:11 am

am lucrat in we....sunt in criza de timp, pentru ca sunt legata la serviciu pana-n gat..nici macar un servetele de decupat nu pot sa fac :((((((

m-am apucat sa fac si niste brose si desi ies tare frumusele, muncesc la ele de-mi ies ochii din cap

si ca sa va dati seama cat de in criza sunt, va zic doar atat : am pe masa de lucru 4 vaze mari si 6 mici, 1 farfurie, 2 ceasuri, 4 suporturi lumanari....toate grunduite...doar sa aplic motivele,numai ca nu am apucat sa le decupez pe toate

apoi, mai am in sacosa, 2 oglinzi, 3 rame foto,2 veioze, 2 seturi de ustensile de bucatarie din lemn, cele 2 icoane la care ma lupt de mai bine de 1 luna si inca cateva chestii, care in ac moment nici nu-mi mai vin in minte

mie nu-mi ajung 24 ore tavalie

Aniela, tu ce faci ?
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mar Iun 07, 2011 7:30 am

Doamne Nico !!!!! Dar nici nu o sa ai unde sa le expui la targ, atatea cate ai enumerat tu. Ca sa nu mai zic de cele pe care le ai deja...
Eu tot vreau sa mai fac cate una alta, sa vad ce-oi mai apuca pana atunci, ca si eu imi doresc sa mai fac o groaza dar ma omoara lipsa timpului ca si pe mine :(((.
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mar Iun 07, 2011 7:05 pm

pai mai draguta....eu mizez pe faptul ca si vand ...nu treb sa le expun pe toate de-odata...dar nici nu-mi permit sa tin etajera goala ras
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mar Iun 07, 2011 8:29 pm

nico e hotarata sa nu se mai vada de atatea produse tavalie
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 4:01 am

eu zic sa faci proba acasa sa vezi cum le aranjezi acolo pe etajera, ca nu te vad prea bine, vorba lui Miky, nici nu o sa-mi mai dau seama daca esti la stand sau nu :)))
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 4:44 am

CrisAniela a scris:
eu zic sa faci proba acasa sa vezi cum le aranjezi acolo pe etajera, ca nu te vad prea bine

tavalie tavalie tavalie
da, da ,fa o proba sa vezi cum este, barem sa te vada omul cand o veni sa cumpere, sau vrei sa ii iei prin surprindere?
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 7:43 am

mai fetelor...nu va mai faceti atatea griji pt mine... tavalie

nu am zis ca le voi expune pe toate, dar in caz ca se vinde de ex. o vaza, pac o bag pe cealalta pe locul proaspat eliberat .....adica sa nu-mi ramana locul gol dupa ce vand un produs.....asta e tot ...lamurite acum ? :smiley-42:
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 7:51 am

eu ma rog sa avem vanzaare sa ramanem cu standurile goale
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 7:00 pm

eh, si daca n-avem ce ? distractia va fi garantata...i have a feeling

mama a zis ca vine duminica sa-mi viziteze standul si sa-mi faca galerie : " poftiti la vaze,veioze si tot ce mai aveti nevoie prin casa...ieftine si frumoase...numai aici gasitit " tavalie tavalie
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Mier Iun 08, 2011 9:45 pm

NICOrnea a scris:

mama a zis ca vine duminica sa-mi viziteze standul si sa-mi faca galerie : " poftiti la vaze,veioze si tot ce mai aveti nevoie prin casa...ieftine si frumoase...numai aici gasitit " tavalie tavalie

ce tare, pai aniela invit-o pe mama lui nico si la standul nostru , sa ne faca si noua publicitate. tavalie
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Iun 09, 2011 3:24 am

miky a scris:
NICOrnea a scris:

ce tare, pai aniela invit-o pe mama lui nico si la standul nostru , sa ne faca si noua publicitate. tavalie

da, pai asa trebuie sa fac, normal
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Joi Iun 09, 2011 5:24 am

23-26 iunie - "Balci de Sanziene" Muzeul de Geologie din Bucuresti

28 iulie - 7 august - "Vara Cristalelor" Muzeul de Geologie din Bucuresti

Acestea sunt doua targuri care nu au legatura cu decoupage-ul dar, cu siguranta, sunt persoane interesate de pietre semipretioase si cristale pentru bijuterii...sau doar de clatit ochii...
Sus In jos
gabpri
gabpri
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 06/05/2011
Varsta : 69
Localizare : Iasi
feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Iun 12, 2011 8:48 pm

Cum a fost la targ? A iesit lumea din casa? Au vizitat targul?
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Iun 12, 2011 8:51 pm

despre ce targ intrebi ?
Sus In jos
gabpri
gabpri
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 06/05/2011
Varsta : 69
Localizare : Iasi
feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Iun 12, 2011 8:55 pm

Pai nu in we asta a fost targul la care se negocia cine cu cine se cupleaza?
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Dum Iun 12, 2011 9:00 pm

gabpri a scris:

Pai nu in we asta a fost targul la care se negocia cine cu cine se cupleaza?

tavalie tavalie tavalie

nu gabi, sambata asta este targul.
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1Sam Iun 18, 2011 6:29 am

am venit de la targ ... DEZAMAGITA
maine nu ma duc....am vandut de 120 ron ( total = taxa + materiale+profit)...faceti voi repartizarea, ca eu am facut-o si mi-a dat pe minus

daca la capitolul bani, am iesit pe minus, la capitolul experienta sunt castigata....experienta de marketing si am de gand sa folosesc la maxim tot ce-am invatat azi

o sa mai particip la targuri, dar data viitoare stiu sigur ce am de facut

Sus In jos

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 7 Icon_minitime1

Sus In jos

Targuri handmade

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

+
Pagina 7 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum