decoupage
Bine ai venit !

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru, sau sa va alaturati comunitatii noastre folosind optiunea de inregistrare.

Decoupage forum creativ este un portal de discutii dedicat iubitorilor de decoupage si nu numai.
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce decoram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dumneavoastra.
Veti mai gasi concursuri, seminarii de decoupage cat si provocari in lumea decoupage-ului.

Cu drag, echipa Decoupage forum creativ !
decoupage
Bine ai venit !

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru, sau sa va alaturati comunitatii noastre folosind optiunea de inregistrare.

Decoupage forum creativ este un portal de discutii dedicat iubitorilor de decoupage si nu numai.
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce decoram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dumneavoastra.
Veti mai gasi concursuri, seminarii de decoupage cat si provocari in lumea decoupage-ului.

Cu drag, echipa Decoupage forum creativ !
decoupage
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  GalerieGalerie  ConectareConectare  
Te asteptam si pe tine la seminariile de decoupage
Ultimele subiecte
» Sa invatam impreuna decoupage Cap. II
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Joi Iul 28, 2016 3:04 am Scris de annacreatza21

» Targ Handmade si Design 21-22 Mai 2016
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Mai 04, 2016 10:14 am Scris de mirela123

» Sunt incepatoare ce imi trebuie ?
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Sam Dec 05, 2015 5:44 am Scris de Artadar

» Hai sa facem cunostinta
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Joi Noi 12, 2015 2:54 am Scris de Ioana Chis

» Proces lacuire
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Joi Noi 05, 2015 8:28 pm Scris de tynatwine

» Servus !
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Dum Oct 11, 2015 9:34 pm Scris de Artadar

» Targ handmade 26-27 Septembrie 2015
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Sept 09, 2015 3:47 am Scris de mirela123

» Targ handmade si design 25-26 Iulie 2015
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Iun 30, 2015 6:13 am Scris de mirela123

» Carcoteli la o cafea - Cap. VI
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Dum Iun 21, 2015 9:14 am Scris de Artadar

» Inscrieri Targ handmade 16-17 Mai 2015
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Lun Apr 27, 2015 5:58 am Scris de craftart

» minim 5% reducere pentru membrii forumului :)
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Sam Mar 21, 2015 7:51 am Scris de rusuroxana

» Targ handmade Florii si Paste 4-5 Aprilie 2015
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Joi Mar 19, 2015 5:43 am Scris de mirela123

» Ma bucur ca existati!
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Joi Feb 19, 2015 9:53 am Scris de Rux

» va rog sa ma ajutati cu un sfat
Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Feb 10, 2015 10:38 pm Scris de Irinaaa

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Translate

Decoupage pe Facebook
Parteneri

Tinker coloreaza lumea

Art & Hobby-Creativ

Tinker coloreaza lumea

Distribuiţi | 

Targuri handmade

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Urmatorul
AutorMesaj
miky
miky
Admin
Admin

Data de inscriere : 31/12/2010
Varsta : 43
Localizare : Braila
feminin

Targuri handmade - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 17, 2012 11:05 pm

eu cred ca nu e vb de promovare ci de bani. oricat de frumos ar fi acel obiect lucrat manual si cand te socotesti si vezi ca banii ii ai impartiti pe utilitati, mancare,etc, nu iti mai da mana sa cumperi. si uite asa ce este lucrat manual nu se poate vinde in schimb toate chinezariile se vand. de ce ? pt ca sunt ieftine si le poate cumpara oricine.
Sus In jos
http://onlyoneart.com/
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 17, 2012 11:30 pm

Miky , te contrazic ...
cand am dat exemplu cu 2 lei , a fost un exemplu real.

am avut magnetii de frigider la targul de mos nicolae la 6 lei...a fost bataie pe ei, la modul cel mai serios...era buluc la stand pe ei .

am discutat cu cineva apoi, intre cele 2 targuri si mi-a zis ca-i dau prea ieftin, sa-i dau macar la 8-9 lei....am marit pretul la 8 lei urmatorul targ. sambata n-am vandut decat 2 , duminica i-am lasat la 6 ron , am vandut vreo 10.

Aceiasi magneti pe care i-am avut si la primul targ...aceleasi imagini.

am avut seturi de perii cu oglinda, erau la 27 ron . toata lumea, vai ce frumoase sunt....vai si vai...le spuneam pretul, mergeau mai departe....asta se intampla sambata si duminica pana pe la ora 16.00
apoi , cand am fost intrebata cat costa , am zis 25 ron....3 persoane m-au intrebat, 3 seturi am avut, 3 seturi le-am vandut.

Crede-ma, sunt traite pe pielea mea ....stii cum am plecat de la cele 2 targuri ? SHOCATA .....

asadar, faza cu socoteala banilor, in fata mea, pica....pt ca nu-mi spune ca ce ti-am povestit sunt coincidente. eu nu cred in ele.

eu pe cuvant, m-as face reporterita timp de 2 zile la un astfel de targ, fara camera de luat vederi , si as intreba oamenii care se plimba printre standuri, cum vad ei handmadeul, ce-i determina sa nu cumpere, ce-i determina sa cumpere, ce cauta si nu gasesc , ce-si doresc f mult si gasesc la astfel de targuri.
Astfel de intrebari, ne-ar elucida , noua , artizanilor, multeeee enigme.
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 17, 2012 11:36 pm

poate ai dreptate, tu sti ca eu am fost fizic doar la un targ. ce pret am pus la ele cu ala l-am vandut. acum mai depinde si de ce vrea omul sa cumpere si la ce ii trebuie.

eu mai sus am vb din punctul de vedere al orasului meu, cel putin aici asa se practica - dai ieftin ai vanzare, dai scump te uiti la ele.
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Ian 18, 2012 12:13 am

da, ai dreptate...plus ca mai este si calitatea produselor....poate ale tale au fost mai de calitate ....de asta am zis....dac-am sti ce gandesc cumparatorii , ar fi bine.

dar nu totul e negru la astfel de targuri....sa-ti povestesc si 2 intamplari placute
una s-a intamplat la primul targ , cand duminica la inchidere a venit o tipa ce cauta un cadou pt colegii de la serviciu.
s-a sucit , s-a invartit pe langa o oglinda cu tema de Craciun.....se-ntampla chiar inainte sa-ncep sa impachetez ca venea al meu cu masina sa ma ia acasa
nu a luat oglinda si-a plecat....m-am apucat sa strang...am strans tot si cand sa dau cu scotch-ul pe coletul cu marfa , aud : " vai, ati strans.....va rooog, vreau si eu oglinda aceea " ...ma-ntorc..bomba, era tipa care plecase putin mai devreme....

despachetez tot, ii pus oglinda intr-o punguta, ii dau o carte de vizita si-i urez Sarbatori Fericite.
peste 2-3 zile, primesc un telefon...era tipa aceea....mai vroia o oglinda la fel plus 3 farfurii cum vazuse pe breslo . a revenit la targul de Craciun si le-a luat.
alta intamplare a fost cu 2 viitoare ziariste care au venit la targul de Craciun si cand le-am zis cum sunt facute obiectele, au ramas f surprinse si m-au intrebat daca le pot acorda o zi , pt un interviu pe tema asta : tehnica servetelului si cum am inceput cu handmade.
ne-am vazut, am stat la o cafea timp de 2 ore aproape, am ras, am povestit , a fost super misto ...urmeaza ca "interviul" sa apara pe un blog destinat handmade-ului , blog pe care-l am salvat acasa , din pacate, nu vi-l pot spune acum .
prima intamplare , este multumirea sufleteasca ca o pers ce ti-a cumparat un obiect a revenit la tine iar a doua, inseamna publicitate si recunoasterea in aceasta zona a handmadeului.
una peste alta, bune peste rele, participarea la targuri handmade chiar este de bun augur....eu sincer, as participa mereu, dar pe timpul iernii, chiar e greu cu frigul , pt ca-n decembrie stiu prin ce-am trecut si erau peste 8-9 grade, nu vreau sa-mi imaginez cum va fi la 0 si sub 0 grade.
Si-as reveni la astfel de targuri, nu doar pt promovare, publicitate sau vanzare ci si pentru a schimba mentalitatea celor care cumpara din meli melo , bamboo , bonsai s.a.m.d
Mi-as dori din suflet ca handmadeul sa reprezinte moartea kitchului in Romania.
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Ian 18, 2012 12:25 am

asa am intalnit si eu, au venit, s-au uitat, au plecat si apoi au venit si au cumparat. eu am vandut tare bine la turistii staini. de fapt majoritatea produselor le-au cumparat ei.

si mie imi place sa merg la targ dar locatia mea e cam departe. voi sunteti un pic mai norocoase, deh asta e viata.
Sus In jos
Roxanne
Roxanne
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 03/01/2011
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Ian 18, 2012 12:39 am

Miky poate nu erau turisti, ci expati rusinos

Cu parere de rau trebuie sa va spun ca nu va muri niciodata kitschul. El nu s-a nascut in Romania si nu a fost inventat de romani. Daca ati vedea (si multe din voi sigur au vazut) ce porcarii se vind in tarile "civilizate", ca suveniruri si nu numai... v-ati lua cu miinile de cap suspicios
Sus In jos
http://rocksinabox.blogspot.com/
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 24, 2012 2:39 am

Buna, sunt un utilizator nou si as dori sa particip si eu la targurile de handmade, insa nu am reusit sa intru in lumea aceasta. Realizez bijuterii si martiosare din pasta polimerica, pietre semipretioase si accesorii argintii. Va rog daca aflati ceva sa ma anuntati si pe mine. Referitor la participare, am vazut ca aveti experienta in acest domeniu, stiti cumva daca nu am PFA si nici SC pot participa la aceste targuri? Va multumesc si va doresc spor la realizarea visurilor voastre!
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 24, 2012 2:48 am

Buna tuky

da un mail la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si-ti vor raspunde organizatorii la tot ce vrei sa stii legat de participarea la acest targ.
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Ian 24, 2012 10:19 pm

Multumesc!
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 2:32 am

Buna , insfarsit am reusit sa particip pentru prima oara, la targul pe care mi l-ai recomandat NICOrnea, am emotii mari ca nu stiu cum o sa fie.... daca aveti experianta la participarea de targuri va rog sa-mi spuneti care este atmosfera, daca au fost controale de la institutiile statului, daca participantii sunt tot atat de deschisi cum suntem pe acest site sau fiecare pentru el, daca aveti idei pentru prezentarea produselor. Va multumesc si va doresc sa aveti multe creatii noi pe care sa le dati la adevarata lor valoare si bafta celor care participa la concursul de pe site!
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 2:40 am

Sa-nteleg ca te-ai inscris la cele doua targuri de martisor organizate de ei .
Felicitari si pentru ca va fi primul targ si pentru c-ai avut curaj pe asa o vreme

Vei gasi niste prieteni acolo , nu doar alti expozanti . Eu am avut parte numai de "vecini" super de treaba , hazlii, pusi pe glume si la 1-2 grade si la 30-35 grade.
Controale ale Fisc-ului nu vor fi...cel putin la acest targ . De restul, nu cunosc, nu discut.
Produsele le vei expune pe o masa ( mai toata lumea are masa din acea plianta pt picnic) pe care vei aseza o fata de masa lunga care sa acopere spatiul dintre pamant si blatul mesei ( pe acolo o sa-ti ascunzi coletele, pungiile si altele tavalie )
Ce stand ai obtinut ? ca o sa vin pe acolo si poate ne conversam :sHa_lolbig2:

Bafta multa la vanzari , sa ai parte de o vreme calduta . Sa te pregatesti cu mult ceai fierbinte....pt mine in decembrie a fost minunat , ceai fierbinte cu multa lamaie
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 2:53 am

Am locul nr.39 langa cupola de sticla, abia astept sa ne cunoastem!
Multumesc pentru tot!
Sus In jos
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 2:59 am

pt putin imbratisare
e bine prin prisma vizitatorilor....esti "colindata" din toate partile....iar daca esti chiar sub , pt a fi ferita de ploaie sau ninsoare e chiar perfect

Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 4:19 am

tuky vad ca esdti din braila, te duci la targ la bucuresti pe frigul asta?
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 5:54 am

Buna, da sunt din Braila si merg la targ la Bucuresti...sper sa se mai incalzeasca afara.
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 5:59 am

Am loc langa cupola de sticla pe partea stanga cu privirea spre strada...era bine daca as fi avut loc sub cupola, dar asta e....e bine si asa trandafir
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 6:24 am

eu iti urez multa bafta si vanzare la targ, iar dupa ce vi poate ne intalnim sa stam de vorba. ce zici ?
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 7:05 am

Da, sigur, abia astept sa ne intalnim !
Sus In jos
simonelis21
simonelis21
Nou in bransa
Nou in bransa

Data de inscriere : 22/06/2011
Localizare : bucuresti
feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mier Feb 08, 2012 7:34 am

Buna fetele! Ma batea gandul sa particip si eu la targul organizat de I love handmade cu ocazia martisorului, dar as fi vrut sa impart locul cu cineva.Daca aveti idee de vreo persoana interesata in acest sens,poate ma anuntati si pe mine.Va pup.
Sus In jos
http://furniturideladenis.blogspot.ro
Anonymous
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Lun Feb 13, 2012 11:48 pm

buna simona,m-ar interesa pe mine sa impart locul cu tn,dar as vrea sa stiu cat costa si in ce perioada este.
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Lun Feb 13, 2012 9:07 pm

Buna fetelor, am intampinat o problema si nu stiu cum s-o rezolv. Am facut comanda de lac-adeziv, grund si lac pentru finisaj, iar aseara am intrat in posesia lor si am sesizat ca sunt inghetate... le-am lasat sa se desghete insa nu au trecut in stare lichida, au ramas cremoase si mazaricheate. Daca le pun intr-un recipient cu apa calda isi pierd din proprietati?.....
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Lun Feb 13, 2012 9:50 pm

nu stiu tuky ce sa iti spun, mai bine lasa-le sa se dezghete fara sa le "fortezi" cu ceva si apoi cand sunt dezghetate complet le amesteci bine inainte de a le folosi.
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Lun Feb 13, 2012 9:56 pm

Multumesc miky! asa o sa fac
Sus In jos
miky
miky
Admin
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Feb 14, 2012 12:39 am

tuky uite si eu am primit astazi adezivul inghetat, sper sa il pot folosi, dar cum ti-am scris mai sus nu il fortez sa se dezghete, il las la temepratura camerei.
Sus In jos
Anonymous
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1Mar Feb 14, 2012 1:53 am

Asa l-am lasat si eu... abia astept sa ajung acasa sa vad daca pot sa-l folosesc
Sus In jos

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Targuri handmade   Targuri handmade - Pagina 13 Icon_minitime1

Sus In jos

Targuri handmade

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

+
Pagina 13 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
decoupage :: Galeria membrilor :: Unde vindem lucrarile create ?-
Mergi direct la: