|
|
Autor | Mesaj |
---|
rusuroxana Admin
Data de inscriere : 16/05/2013 Mesaje : 838 Varsta : 42 Localizare : Germania
| Subiect: Re: Noutati Vin Aug 30, 2013 5:59 am | |
| Sunt superbe toate produsele noi , tot dau cate o raita prin magazin cand am timp ! Din pacate au aparut in stoc cand eu deja ridicasem coletul de la voi cu pasta de volum si tare mi-ar fi placut niste hartii cu maci ! |
|
| |
Tinker Colaboratori
Data de inscriere : 11/05/2011 Mesaje : 100 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Noutati Dum Sept 01, 2013 8:25 pm | |
| - rusuroxana a scris:
- Sunt superbe toate produsele noi , tot dau cate o raita prin magazin cand am timp !
Din pacate au aparut in stoc cand eu deja ridicasem coletul de la voi cu pasta de volum si tare mi-ar fi placut niste hartii cu maci ! Multumim pentru aprecieri ;) Maci speram sa tot fie pe site :) Avem mai nou un stoc "consistent" pentru ca macii fugeau de sub ochii nostri cand nici nu ne asteptam. |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Mar Noi 05, 2013 10:17 pm | |
| |
|
| |
gabpri Moderator
Data de inscriere : 06/05/2011 Mesaje : 3624 Varsta : 69 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 8:09 am | |
| Foarte frumoase, pe mine m-ati corupt deja..... |
|
| |
RamonaR Nou in bransa
Data de inscriere : 23/10/2013 Mesaje : 104 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 8:21 pm | |
| Si eu am deja o comanda data, trebuie sa ajung la voi sa o ridic, sper ca luni-marti sa reusesc. Comanda nr. 004205 |
|
| |
gabpri Moderator
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 9:06 pm | |
| Ramona, urmareste provocarile de la Tinker.....osa fii super incantata de atmosfera de acolo, de lucrurile invatate, de oamenii de acolo. Eu iti urez mult succes si sa stii ca te invidiez ca esti in Bucuresti si ai aceasta oportunitate. |
|
| |
RamonaR Nou in bransa
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 9:09 pm | |
| - gabpri a scris:
- Ramona, urmareste provocarile de la Tinker.....osa fii super incantata de atmosfera de acolo, de lucrurile invatate, de oamenii de acolo. Eu iti urez mult succes si sa stii ca te invidiez ca esti in Bucuresti si ai aceasta oportunitate.
Multumesc mult pentru sfat, Gabi. Am sa il urmez in masura in care jobul ma lasa.... ...Apropo ai vazut setul de perie cu oglinda? |
|
| |
gabpri Moderator
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 9:35 pm | |
| Am vazut setul arata OK. Sa stii ca in general provocarile sunt sambata, dar iti spun ca nici nu o sa-ti dai seama cand va trece timpul. |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 06, 2013 11:30 pm | |
| - RamonaR a scris:
- Si eu am deja o comanda data, trebuie sa ajung la voi sa o ridic, sper ca luni-marti sa reusesc. Comanda nr. 004205
Ramona, te asteptam cu drag oricand ai timp ;) |
|
| |
rusuroxana Admin
| Subiect: Re: Noutati Joi Noi 07, 2013 10:02 am | |
| Pfiu ! Norocul buzunarului meu este ca nu aveti livrari internationale ! |
|
| |
Artadar Vip
Data de inscriere : 01/05/2013 Mesaje : 663 Varsta : 61 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Noutati Joi Noi 07, 2013 10:33 am | |
| la cate minunatii am admirat pe tinker, norocul buzunarului meu e ca e gol |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Joi Noi 07, 2013 8:20 pm | |
| - rusuroxana a scris:
- Pfiu ! Norocul buzunarului meu este ca nu aveti livrari internationale !
Roxana, la cererea clientului, noi livram si international :) Nu stiu daca e o veste buna sau nu :))) |
|
| |
rusuroxana Admin
| Subiect: Re: Noutati Vin Noi 08, 2013 9:10 am | |
| Serios ? Cu posta romana ? Cat costa livrarea pt un colet pana in 2 kg ? |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Dum Noi 10, 2013 9:18 pm | |
| - rusuroxana a scris:
- Serios ? Cu posta romana ? Cat costa livrarea pt un colet pana in 2 kg ?
Am calculat dupa tarifele Postei Romane si un colet cu greutatea 2 kg si cu valoarea de 200 lei, ramburs, ar costa pana in Germania in jur de 115 lei. Exista un tarif fix pe colet care este de 78.59 lei (pentru Germania) la care se mai adauga alte costuri in functie de greutatea si valoarea coletului. Daca mai ai nevoie de alte informatii, raspundem cu drag! ;) |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Dum Noi 10, 2013 9:21 pm | |
| - gabpri a scris:
- Am vazut setul arata OK.
Sa stii ca in general provocarile sunt sambata, dar iti spun ca nici nu o sa-ti dai seama cand va trece timpul. Multumim Gaby pentru recomandare ;) Intr-adevar, asteptam cu mare drag pe oricine la workshopurile noastre care se tin in fiecare marti, iar duminica avem "renumitele" provocari unde avem o zi intreaga la dispozitie pentru a realiza lucruri deosebite :) http://www.tinker.ro/blog/ |
|
| |
rusuroxana Admin
| Subiect: Re: Noutati Lun Noi 11, 2013 10:27 am | |
| Multumesc frumos de raspuns , e bine sa am o idee ! :) |
|
| |
Jadehomedeco Nou in bransa
Data de inscriere : 11/10/2013 Mesaje : 194 Varsta : 41 Localizare : Reghin
| Subiect: Re: Noutati Mar Noi 12, 2013 8:58 pm | |
| Buna, am cautat pe site si nu am gasit servetele cu balerine, aveti cumva si am ratat eu? |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Mar Noi 12, 2013 9:11 pm | |
| |
|
| |
Jadehomedeco Nou in bransa
Data de inscriere : 11/10/2013 Mesaje : 194 Varsta : 41 Localizare : Reghin
| Subiect: Re: Noutati Mar Noi 12, 2013 9:27 pm | |
| Multumesc mult. Preferam servetele pt ca am de facut cutii identtice, si mi-e greu sa gasesc pe hartie decoupage sau de orez imagini identice. Dar voi lua serios in considerare ofertadvs, multumesc. |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Mar Noi 12, 2013 9:29 pm | |
| - Jadehomedeco a scris:
- Multumesc mult. Preferam servetele pt ca am de facut cutii identtice, si mi-e greu sa gasesc pe hartie decoupage sau de orez imagini identice.
Dar voi lua serios in considerare ofertadvs, multumesc. Cu multa placere! Mult spor pentru creatiile dvs ;) |
|
| |
RamonaR Nou in bransa
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 13, 2013 9:46 pm | |
| Multumesc pentru comanda, deja am inceput lucrul....Abia astept sa revin la voi.... |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Mier Noi 13, 2013 11:23 pm | |
| - RamonaR a scris:
- Multumesc pentru comanda, deja am inceput lucrul....Abia astept sa revin la voi....
Cu mult drag, Ramona! Ne bucuram nespus cand clientii sunt incantati de produsele noastre mai ales ca ne straduim sa aducem ce e mai frumos. Te asteptam pe la noi oricand! Stii unde ne gasesti ;) Mult spor si inspiratie! |
|
| |
RamonaR Nou in bransa
| Subiect: Re: Noutati Joi Noi 14, 2013 1:16 am | |
| - Tinker a scris:
- gabpri a scris:
Sa stii ca in general provocarile sunt sambata, dar iti spun ca nici nu o sa-ti dai seama cand va trece timpul. Multumim Gaby pentru recomandare ;)
Intr-adevar, asteptam cu mare drag pe oricine la workshopurile noastre care se tin in fiecare marti, iar duminica avem "renumitele" provocari unde avem o zi intreaga la dispozitie pentru a realiza lucruri deosebite :)
http://www.tinker.ro/blog/
Imi puteti spune si mie care sunt provocarile de duminica si cum se participa la ele? Imi puteti nota inscrierea pentru workshop-ul de marti seara? |
|
| |
Tinker Colaboratori
| Subiect: Re: Noutati Joi Noi 14, 2013 1:40 am | |
| - RamonaR a scris:
- Tinker a scris:
- gabpri a scris:
Sa stii ca in general provocarile sunt sambata, dar iti spun ca nici nu o sa-ti dai seama cand va trece timpul. Multumim Gaby pentru recomandare ;)
Intr-adevar, asteptam cu mare drag pe oricine la workshopurile noastre care se tin in fiecare marti, iar duminica avem "renumitele" provocari unde avem o zi intreaga la dispozitie pentru a realiza lucruri deosebite :)
http://www.tinker.ro/blog/
Imi puteti spune si mie care sunt provocarile de duminica si cum se participa la ele? Imi puteti nota inscrierea pentru workshop-ul de marti seara? Provocarile se tin in ultima duminica din fiecare luna si sunt niste workshopuri mai complexe (dureaza cel putin o jumatate de zi, sunt teme mai grele, se folosesc mai multe produse etc). De exemplu, luna aceasta avem provocarea pe 24 noiembrie si realizam o decoratiune cu miniaturi precum cele din imagine. Mai multe detalii aici: http://www.tinker.ro/blog/2013/11/11/provocare-iarna-in-miniatura/Legat de urmatorul workshop, este tema Window Color, deci nu urmeaza decupaj. Noi alternam temele pentru workshopuri (o saptamana wico, cealalta decupaj). Detaliile sunt aici: http://www.tinker.ro/blog/2013/11/14/workshop-iarna-in-stilul-wico/Daca doresti sa participi la workshopuri, da-ne doar de veste ;) Zi frumoasa! |
|
| |
gabpri Moderator
| Subiect: Re: Noutati Vin Noi 15, 2013 2:27 am | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noutati | |
| |
|